Passies en hobby's

Als kind op Curaçao was ik een gewaagde boom– en koraalterrassenbeklimmer. Als kind klom ik op alles wat er te beklimmen was. Op Curaçao heb je prachtige koraalterrassen. We gingen meestal in het weekend naar zee of bij de terrassen kamperen. Telkens als ze me kwijt waren was ik nieuwe routes aan het verkennen of zo hoog mogelijk proberen te klimmen. Ik kwam op plaatsen waar menigeen niet durfde te komen.

Muziek en dansen is een andere passie. In principe maakt het niet uit wat voor muziek het is. Ik hou van muziek uit alle landen. Als je er maar lekker op kunt dansen. In januari 2009 ben ik met Zumba fitness begonnen en ben nog steeds mee bezig.

In september 2010 zijn Stanley en ik begonnen met stijldansen bij de Danscentrum van den Burght in Veghel. Daarna zijn Andrew en Yasmine in september 2011 mee begonnen. Nu zitten we allemaal in dezelfde groep. Sinds januari 2014 zijn we bezig met Goudster 2. Stanley en ik een jaar les gehad in salsadansen (september 2012 tot september 2012).

Zodra ik als peuter de knop van de TV kon drukken, had ik de televisie altijd op Venezolaanse televisiezenders staan. Ik heb de Spaanse taal, hierdoor makkelijk onder de knie gekregen en daarna op school nog beter geleerd. Ik was altijd de beste in de klas als het ging om de Spaanse taal. We gingen vaak naar Zuid-Spanje om de zuidelijke gastvrijheid en voor mij om de taal te blijven oefenen.

Met het hele gezin doen we mee met dezelfde sport: Taekwondo. Mijn zoon is als eerste mee begonnen bij Taekwondo School Dekker in 1998 toen hij 5 jaar was. Hij heeft op 6 december 2010 zijn 2e Dan (zwarte band) behaald. Mijn man hoort nu al langer tot deze groep en heeft op dezelfde dag ook zijn 2e Dan behaald samen met onze zoon en dochter. Mijn dochter is op 4 jarige leeftijd mee begonnen en heeft haar 1e Dan (zwarte band) behaald toen ze 10 jaar oud was. Ik hoorde een aantal jaren bij deze groep en heb mijn groene band behaald.

 

Mijn dochter is in december 2008 gekozen als sportmeisje van het jaar in Boxtel. 

 

 

THE PAST CANNOT BE CHANGED. THE FUTURE IS YET IN YOUR POWER.

 

Mary Pickford