Co÷rdinator Contactouders in Boxtel

Vanaf februari 2004 tot augustus 2006 werkte ik als co÷rdinator van de contactouders in Boxtel. Daarvoor heb ik vanaf 2000 het project Samen Tegelijk ondersteund vanuit Palet, waar de Contactouders het meest succesvolle onderdeel is geweest.

Op 15 mei 2003 ben ik (als ondersteuner) samen met de projectco÷rdinatoren en de Contactouders naar Den Haag geweest, omdat de Contactouders ÚÚn van de eerste drie Appeltjes van Oranje hadden gewonnen. Op die dag had H.K.H. Prinses Maxima toegezegd bij alle drie projecten, die het appeltje hadden gewonnen, langs te komen.

Als Co÷rdinator heb ik samen met andere partners het bezoek van H.K.H. Prinses Maxima succesvol georganiseerd op 21 april 2004.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze periode vielen de Contactouders onder het Bestuur Brede School Selissen. Per 1 april 2005 is het project overgedragen aan het Bestuur Brede Scholen Boxtel. De contactouders hadden een financiŰle garantie tot 1 augustus 2006. Tot deze tijd was het de gemeente Boxtel echter niet gelukt middelen te vinden om de hele groep van 7 betaalde en 1 onbetaalde Contactouder te behouden. De gemeente Boxtel heeft dit succesvol groep van acht contactouders niet weten te behouden voor Boxtel.

 

 

ITĺS BETTER TO BE A LION FOR A DAY, THAN A SHEEP ALL YOUR LIFE.

 

Elizabeth Kenny